A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy kenyai regionális egészségügyi fejlesztési tanulmány kidolgozására vonatkozó pályázati felhívást hirdet ki.

A kiírás célja – összhangban Magyarország 2020 és 2025 közötti időszakra vonatkozó Nemzetközi Fejlesztési Együttműködési Stratégiájával (NEFE2025) – egy átfogó egészségügyi fejlesztési tanulmány készítése a kenyai Nyeri székhelyű Dedan Kimathi Műszaki Egyetem regionális rákkezelési tevékenységének fejlesztéséről (ideértve a szükséges infrastrukturális beruházásokat, humán erőforrást és kutatásokat).

A tanulmány célja egy átfogó, orvos-szakmai és építészeti programot egyaránt tartalmazó fejlesztési perspektíva kidolgozása a megfelelő társadalmi, környezeti, műszaki, egészségügyi, pénzügyi, jogi és szabályozási szempontok ismeretében, kiemelt figyelemmel a magyar szaktudás és beruházók bevonására annak érdekében, hogy a tanulmányban felvázolt fejlesztés 50%-ot meghaladó magyar tartalommal valósulhasson meg. A kiválasztott pályázó feladata a tanulmány teljes mértékben történő elkészítése.

Egy, a fentieknek megfelelő tanulmány kidolgozása érdekében a Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet (03-KKM-NEFEFO-2021), amelyre minden jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság, nemzetközi fejlesztéssel összefüggő érdekképviseleti tevékenységet folytató egyesület, szövetség, civil szervezet, illetve egyéb jogi személy pályázhat.

A pályázható forrás mértéke: 35 000 000 forint.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 14. CET 24:00 óra

Pályázati dokumentumok:

·         Pályázati felhívás és szabályzat

·         Pályázati adatlap

·         Költségterv

·         Megvalósítási ütemterv

·         Belföldi szervezet nyilatkozata

·         Átláthatósági nyilatkozat

·         Nyilatkozat a kizáró okokról

·         Projektleírás sablon

·         De minimis nyilatkozat

A pályázati felhívás és szabályzat, valamint a benyújtandó mellékleteket tartalmazó teljes pályázati dokumentáció elérhető a jelen lap jobb oldalán, a kapcsolódó anyagoknál.

A pályázatokat 2021. június 14. éjfélig szükséges benyújtani a pályázati felhívásban ismertetett módon.

További tájékoztatás a RUhpZJXTog9hzTyhcjVmbmVmZXBhbHlhemF0QG1mYS5nb3YuaHU= címen kérhető. A beérkezett kérdések 5 munkanaponként rendszeresen a Külgazdasági és Külügyminisztérium honlapján közzétett, „Gyakran Ismételt Kérdések” elnevezésű dokumentumban kerülnek írásban megválaszolásra.

(Külgazdasági és Külügyminisztérium)